SSRA och Hot Rod-träff under Vårmönstringen

SSRA och Hot Rod-träff under Vårmönstringen

Vi kan glädjande meddela att Swedish Street Rod Association medverkar under årets upplaga av Vårmönstringen, där Håkan Pettersson samt ingen mindre än Bosse Bertilsson, chefredaktör på tidningen Colorod när det begav sig, kommer medverka som domare för att dela ut SSRA choice priset till bästa Hot Rod under träffen.

Separat yta kommer finnas för alla Hot Rod-bilar, så tveka inte, sätt kompassen mot Lindesberg den 11 maj och packa din Rod med fru, man, barn eller hund och en välfylld picnickorg, eller vad du nu önskar och fröjdas med övriga besökare och utställare. Väl mött!

PS. Visste ni om förresten, att SHRA’s skylt på klubblokalen, är målad av Staffan Runhag, en av grundarna till SSRA samt en ikon inom Hot Rod Sverige?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *